Midnight Sun WINACTIE

Vanaf 19 april is MIDNIGHT SUN in de bioscopen te bewonderen. De 17-jarige Katie Price (Bella Thorne) is overdag aan huis gebonden door een zeldzame ziekte die zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht dodelijk maakt. Ze brengt haar dagen meestal alleen door op haar slaapkamer. ‘s Avonds opent haar wereld zich echter wanneer ze op het plaatselijke treinstation gitaar speelt voor de reizigers. Op een avond loopt ze daar de knappe Charlie tegen het lijf, een jongen uit de buurt die ze al jaren stiekem bewondert. Katie is dolgelukkig met Charlies komst in haar leven. Ze verbergt haar ziekte zo goed als ze kan om met hem een bijna perfecte romantische zomer te beleven.

Met dank aan Independent Films mogen wij 3 pakketten weggeven, met niet alleen een set vrijkaarten, maar ook de cd met de soundtrack, een lippenbalsem en strandtas! Wil jij zo’n pakket winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Midnight Sun zien we een bekende ‘zoon van’ in de rol van Charlie. Wat is zijn naam en wie is hij beroemde vader?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de pakketten zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  15 april, 2018

  Trailer