Midnight Sun WINACTIE

Vanaf 14 maart ligt MIDNIGHT SUN in de schappen. Na de brute moord op een Fransman, reist detective Kahina Zadi af naar Kiruna, Zweden om te assisteren bij het onderzoek naar de moordenaar. Ze wordt hier in eerste instantie bij geholpen door openbaar aanklager Rutger Burlin. Echter, als hij naar huis wandelt komt hij onder verdachte omstandigheden om het leven. Zijn positie van openbaar aanklager wordt ingenomen door een wat onzeker ogende collega genaamd Anders Harnesk, een gescheiden vader met een jonge dochter. Kahina en Anders worden tijdens hun onderzoek gesteund door helikopterpiloot Thor, een samenwerking die niet zonder slag of stoot verloopt. Al snel leidt hun onderzoek naar de plaatselijke ijzerertsmijn en blijken de moorden te zijn gepleegd volgens de tradities van de Sami, een van oorsprong nomadische volksstam dat nogal botst met de Zweedse bevolking.

Met dank aan Lumière mogen wij een Blu-ray én een dvd weggeven van zeer serie! Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef eventueel je voorkeur aan voor de Blu-ray of dvd en beantwoord de volgende vraag:
Welke bekende bijrolacteur is twee afleveringen te zien als Rutger Burlin?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 maart. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray en dvd bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  13 maart, 2017