Midway WINACTIE

Pearl Harbor was slechts het begin… Sinds 6 maart ligt MIDWAY in de schappen op dvd en Blu-ray.

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de troepen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. Door middel van spionage en gewaagde oorlogstactieken weten de Amerikanen- die sterk in de minderheid waren- met de slag om Midway het tij van de oorlog te keren.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
De van oorsprong Duitse regisseur Roland Emmerich staat vooral bekend om zijn films waarin de wereld aangevallen of vernietigd wordt. Hoe heet zijn voorlaatste film, die tevens een laat vervolg was op een van zijn grootste kassucces uit 1996?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 maart, 2020

Trailer

Meer lezen over