Midway WINACTIE

Pearl Harbor was slechts het begin.. vanaf 7 november is MIDWAY in de bioscopen te zien, met o.a. Woody Harrelson, Ed Skrein, Luke Evans, Nick Jonas, Patrick Wilson en Mandy Moore.

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de troepen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. Door middel van spionage en gewaagde oorlogstactieken weten de Amerikanen – die sterk in de minderheid waren – met de slag om Midway het tij van de oorlog te keren.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven voor dit oorlogsspektakel van Roland Emmerich. Wil jij een setje bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De van oorsprong Duitse regisseur Roland Emmerich staat vooral bekend om zijn films waarin de wereld aangevallen of vernietigd wordt. Hoe heet zijn voorlaatste film, die tevens een laat vervolg was op een van zijn grootste kassucces uit 1996?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  28 oktober, 2019

  Trailer

  Meer lezen over