Mijn Rembrandt WINACTIE

Op 8 mei verschijnt MIJN REMBRANDT. In haar nieuwe documentaire duikt Oeke Hoogendijk (HET NIEUWE RIJKSMUSEUM) in de wereld van de oude meesters. In een filmische mozaïek van aangrijpende verhalen leidt de grenzeloze passie voor Rembrandts schilderijen tot dramatische ontwikkelingen en verrassende plotwendingen.

Terwijl we deelgenoot worden van de intieme band tussen verschillende liefhebbers en ‘hun’ Rembrandt, brengt de Franse baron Éric de Rothschild twee Rembrandts op de markt. Dit is het begin van een verbeten politieke strijd tussen het Rijksmuseum en het Louvre. Ook volgt de film kunsthandelaar Jan Six als hij twee ‘nieuwe’ schilderijen van Rembrandt op het spoor lijkt te zijn. Deze zenuwslopende ontdekkingsreis lijkt zijn grootste jongensdroom waar te maken, maar Hoogendijks camera is er ook bij als zijn wereld ineen dreigt te storten wanneer hij ervan wordt beschuldigd een afspraak met een andere kunsthandelaar te hebben verbroken.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij 2 dvd exemplaren van deze documentaire weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie zijn er geportretteerd in de twee werken van Rembrandt uit 1634 die zorgden voor een verbeten politieke strijd tussen het Rijksmuseum en het Louvre?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 mei, 2020

Trailer