Mile 22 WINACTIE

Vanaf 18 oktober is MILE 22 in de bioscopen te bewonderen. James Silva (Mark Wahlberg) is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand.

Mile 22 is een spannende actie-thriller geregisseerd door Peter Berg, met in de hoofdrollen Mark Wahlberg (The Departed, Transformers, TED), Iko Uwas (The Raid 1 & 2), Lauren Cohan (The Boy, The Walking Dead) en John Malkovich (American History X, Being John Malkovich).

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vrijkaarten voor deze film weggeven, met daarnaast een erg fijne powerbank. Wil jij zo’n pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Peter Berg werkte al meerdere keren samen met Mark Wahlberg. Noem de twee films die beide in 2016 het levenslicht zagen?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten+powerbank bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 oktober, 2018

Trailer