Minari WINACTIE

Het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven in te ruilen voor het landelijke Arkansas om daar hun ‘American dream’ waar te maken. Jacob hoopt dat een boerderij zijn gezin aan een beter leven zal helpen, maar de nieuwe omgeving brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Financieel gaat het ze niet voor de wind en de hartafwijking van hun zoon David, houdt de familie constant op hun hoede. Toch proberen ze samen een weg te vinden in het boerenleven. Maar als grootmoeder onverwachts bij ze intrekt, wordt het gezin pas echt op de proef gesteld.

Sinds 8 december ligt Minari in de schappen op dvd.

In samenwerking met September Film Distribution mogen wij drie dvd- exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De hoofdrol in Minari is voor Steven Yeun, hoe heet het personage dat hij speelde in The Walking Dead?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 januari 2022. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 januari, 2022

Trailer