Minions Blu-ray WINACTIE

Vanaf 4 november ligt Minions in de winkelschapen. In deze film gaan de drie ondeugende Minions Kevin, Stuart en Bob op zoek naar een nieuwe baas. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe slechterik leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill. Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60 en uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions. Een hilarisch avontuur waar jij keer op keer van kunt genieten als je meedoet aan onze prijsvraag, die mede mogelijk is gemaakt in samenwerking met Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de Nederlandse titel van de films waarvan Minions een spin-off is?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 november 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  2 november, 2015