Mirai WINACTIE

Sinds 28 juni ligt MIRAI in de schappen. Deze prachtige Japanse animatiefilm van Mamoru Hosoda werd zeer enthousiast ontvangen.

De kleine Kun is dolblij met de komst van zijn zusje Mirai. Maar als de aandacht van zijn ouders steeds meer naar Mirai gaat, voelt Kun zich buitengesloten. Plots ontdekt hij een tijdreispoort in de achtertuin. Hij wordt meegenomen op een avontuur door de tijd en ontmoet verschillende familieleden uit het verleden en de toekomst. Een van hen is Mirai, die hem mee neemt op een reis vol magie.

MIRAI ging in première op het Filmfestival van Cannes en werd genomineerd voor zowel een Oscar als Golden Globe voor Beste Animatiefilm.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij 2 dvd exemplaren van deze fraaie animatiefilm weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de magische tijdreis waaraan Mamora Hosoda zich waagde in 2006?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  2 juli, 2019

  Trailer

  Meer lezen over