Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One WINACTIE

In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING PART ONE is vanaf 13 juli te zien in IMAX, Dolby Vision, 4D, ScreenX

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast bij iedere set een geweldige backpack! Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice is in Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One opnieuw te zien in de rol van Ilsa Faust?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 juli, 2023

Trailer