Mission: Impossible – Rogue Nation WINACTIE

Vanaf 16 december ligt het vijfde avontuur van Tom Cruise Als Ethan Hunt in de winkelschappen. In de nieuwe spectaculaire actiefilm uit de populaire filmreeks Mission: Impossible – Rogue Nation is het IMF (Impossible Mission Force) opgeheven. Ethan Hunt en zijn team moeten het opnemen tegen een criminele organisatie van goed opgeleide special agents: ‘The Syndicate’. Deze speciaal getrainde agenten plegen terroristische aanslagen om de macht over de wereld in handen te krijgen. Ethan en zijn team werken samen met Ilsa Faust, een Britse agente die uit dienst is gezet. Samen beginnen ze aan de meest onmogelijke missie ooit: het uitschakelen van The Syndicate. Een heerlijk spectaculair avontuur, dat hoge ogen gooide bij zowel het critici als het publiek en dan ook een aanrader om ook thuis van te gaan genieten. Het komt dan ook goed uit dat wij namens Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment twee Blu-rays van deze film mogen weggeven.

Die wil jij natuurlijk winnen en nu is jouw vraag vast ‘hoe?’. Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur is in Mission: Impossible – Rogue Nation opnieuw te zien in de rol van William Brandt?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 december 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij zorgen dat de Blu-rays zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat liggen.! Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  16 december, 2015