Money Monster WINACTIE

Sinds 5 oktober ligt MONEY MONSTER in de schappen. In deze nieuwe spannende thriller proberen TV presentator Lee Gates (George Clooney) en zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts) – voor de ogen van miljoenen kijkers – een zenuwslopende gijzeling te beëindigen. Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze spannende thriller weggeven. Wil jij zo’n box aan je collectie toevoegen? Geef dan antwoord op de vraag, laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke regisseuse, die al 2 Oscars wist te winnen als actrice, staat aan het roer van deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 oktober 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 oktober, 2016