Money Monster WINACTIE

Vanaf 12 mei a.s. draait MONEY MONSTER in de Nederlandse bioscopen. Met o.a. George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell (Unbroken), Dominic West (The Wire, The Affair), Giancarlo Esposito (Breaking Bad) en Caitriona Balfe (Outlander).

In de nieuwe spannende thriller MONEY MONSTER proberen TV presentator Lee Gates (George Clooney) en zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts) – voor de ogen van miljoenen kijkers – een zenuwslopende gijzeling te beëindigen.

George Clooney is Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van zijn eigen tv-show, Money Monster. Tijdens een van zijn shows wordt Lee gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld verloren heeft. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

MONEY MONSTER is geregisseerd door Jodie Foster.

Ter ere van de release mogen wij vier pakketjes weggeven met daarin een polo én een kaartenhouder. Fraai materiaal, dus je wil vast weten hoe jij zo’n pakket kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Het personage dat Julia Roberts speelt heet Patty Fenn, maar hoe zou haar personage in eerste instantie heten?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 mei 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de pakketten bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 mei, 2016