Monsieur Chocolat WINACTIE

Vanaf 21 april draait MONSIEUR CHOCOLAT in de bioscopen. De film vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische Franse clown Chocolat, de eerste zwarte circusartiest die uitgroeit tot een beroemdheid in de tijd van de belle époque in Parijs. Samen met zijn partner, de clown Footit, beleeft hij weergaloze successen. Maar kan hij omgaan met de valkuilen van de roem, de vele vrouwen en het snelle geld? Het vergeten verhaal van een buitengewoon man.

Om alvast in de stemming te komen, mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment een mooi pakketje weggeven. Het gaat hier om de dvd van Intouchables en een zeer fraai flipbook. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op dit leuke pakketje. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke dino-film uit 2015 speelde Omar Sy de rol van Barry?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om het pakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  20 april, 2016