Monster Hunter WINACTIE

De jacht is geopend! Sony Pictures Home Entertainment Benelux lanceert in april de actiefilm Monster Hunter, gebaseerd op de razend populaire actie-rpg van Capcom. Voor Monster Hunter bundelden regisseur Paul W.S. Anderson en actrice Milla Jovovich opnieuw hun krachten, nadat zij eerder succesvol samenwerkten aan de Resident Evil film franchise. Naast Milla Jovovich schittert een cast met een indrukwekkende actie-achtergrond: Tony Jaa (Fast & Furious 7, ONG-BAK 1-3), Ron Perlman (Hellboy, Pacific Rim, Sons of Anarchy), Diego Boneta (Terminator: Dark Fate), Meagan Good (The Intruder) en T.I. (Marvel’s Ant-Man).

De film is gebaseerd op de best-verkopende game van Capcom; er zijn meer dan 54 miljoen games verkocht wereldwijd sinds de eerste game 15 jaar geleden uitkwam. Door sterke actie te combineren met een vleugje fantasy zorgt Monster Hunter ervoor dat je op het puntje van je stoel zit. Monster Hunter is te bekijken op drie manieren:
Downloaden en Bewaren (EST release): beschikbaar vanaf vrijdag 2 april, zodat je de film als eerste kunt zien!
On demand kijken (VOD release), beschikbaar vanaf woensdag 14 april en kijken wanneer het jou uitkomt
DVD, Blu-ray, 4K UHD en Steelbook (fysieke release), beschikbaar vanaf woensdag 28 april met als unieke extra’s: verwijderde scènes en drie featurettes: The Monster Hunters: Cast and Characters, Monstrous Arsenal: Weaponry in the Film en For the Players: From Game to Screen.

In Monster Hunter word je meegenomen naar een andere wereld, een wereld vol gevaarlijke en machtige monsters die met een dodelijke wreedheid over hun territorium regeren. Wanneer Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) door een plotse zandstorm in een nieuwe wereld terechtkomen, ontdekken de soldaten tot hun schrik dat deze vijandige en onbekende omgeving bewoond wordt door gigantische en angstaanjagende monsters die bestand zijn tegen hun wapens. Terwijl ze wanhopig proberen te overleven, ontmoeten ze de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), die de machtige wezens dankzij zijn unieke vaardigheden steeds één stap voor is. Naarmate Artemis en Hunter naar elkaar toe groeien, ontdekt ze dat hij deel uitmaakt van een team geleid door de Admiral (Ron Perlman). Omdat hun wereld vernietigd dreigt te worden door een groot gevaar, bundelen de moedige krijgers hun unieke krachten en verenigen ze zich voor de ultieme krachtmeting.

Monster Hunter geeft je actie en monstergevechten in ongekend formaat en zorgt dat ook de niet-gamers op het puntje van hun stoel zullen zitten.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Way To Blue mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze spectaculaire film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Milla Jovovich ik bekend van vele sciencefiction- en actiefilms, maar in welke film beleefde zij in 1997 haar doorbraak naast Bruce Willis?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 april, 2021

Trailer