Monty Python’s Flying Circus WINACTIE

Wat moeten we nog meer zeggen over de meest geslaagde comedy show uit de televisiegeschiedenis? John Cleese, Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones, Terry Gilliam en Graham Chapman haalden de regels van humor en van sketches overhoop, en ook dat overhoop halen werd weer onderdeel van hun grappen: and now for something completely different!

Verschillende sketches zijn legendarisch geworden en bekend gebleven onder eigen titels: de Dead Parrot-sketch met de man die een dode papegaai op de toonbank slaat, the Ministry of Silly Walks, The Lumberjack Song door een groep transseksuele houthakkers, nudge nudge… Als je ze nu nog niet herkent, waar hebben we dan nog over?

Alle 4 seizoenen in HD geremasterd met bijna 8u aan bonusmateriaal op 8 discs!

Verschijningsdatum
∙ Op Blu-ray en DVD: 24/06/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen een fantastische Blu-ray set weggeven met alle vier de seizoenen van deze legendarische serie! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke van de leden van Monty Python haakte af voor het vierde seizoen, omdat hij vond dat de serie zichzelf begon te herhalen en het aan nieuwe ideeën ontbrak?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk Blu-ray box zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 juli, 2020

Trailer