Moonfall WINACTIE

Regisseur Roland Emmerich (Independence Day, The Day After Tomorrow) is terug met een epische rampenthriller. MOONFALL is sinds 24 maart in de bioscoop te zien.

In Moonfall komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Het is slechts een kwestie van weken voordat een botsing het leven op onze planeet volledig zal uitroeien. NASA executive Jo Fowler (Halle Berry) is ervan overtuigd dat ze de aarde kan redden, maar heeft daar wel haar nukkige en aan lager wal geraakte ex collega Brian Harper (Patrick Wilson) voor nodig. Terwijl de rampen zich op aarde al beginnen te voltrekken, gaan de twee samen met space nerd en ruimte rookie KC Houseman (John Bradley) op ruimtemissie voor een allerlaatste kans om het noodlot te keren. Daar ontdekken de bondgenoten dat de maan niet is wat we altijd gedacht hebben…

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze film. Wil jij een setje bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Moonfall zien we John Bradley als KC Houseman, maar hoe heet de HBO-serie waarin hij furore maakte als Samwell Tarly?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 maart, 2022

  Trailer

  Meer lezen over