Moonwalkers WINACTIE

Vanaf 31 maart draait MOONWALKERS in de bioscopen. In opdracht van de Amerikaanse CIA wordt de koppige CIA agent Kidman (Ron Perlman) naar Londen gestuurd met een duidelijke missie: de grootste zwendel aller tijden op poten zetten. De wereldberoemde regisseur Stanley Kubrick moet worden overgehaald om in het diepste geheim de maanlanding na te bootsen in een studio voor het geval de missie van Apollo 11 mislukt. Maar in het Londen van de swinging sixties loopt alles anders dan gepland en moet Kidman de klus zien te klaren met Jonny (Rupert Grint); de belabberde manager van een sjofele rockgroep, zijn drugsverslaafde vriend, een omhooggevallen leadzanger en een bende artistiekelingen met veel ideeën maar weinig talent. Zet je schrap voor een onstuimige actiekomedie over de meest ongelooflijke samenzweringstheorie aller tijden.

Een plot dat op z’n minst je interesse zal wekken en het mooie is dan ook dat wij in samenwerking met Independent Films een setje vrijkaarten mogen weggeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat setje kaarten kan bemachtigen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke filmreeks was Rupert Grint elke film de steun en toeverlaat van Daniel Radcliffe?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de kaarten zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  25 maart, 2016