Morbius WINACTIE

Vanaf 21 april is MORBIUS in de bioscoop te zien in Dolby Atmos.

In deze nieuwe actie-thriller speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages: anti-held en wetenschapper Michael Morbius. Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte.

Verder met o.a. Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal en Tyrese Gibson. Geregisseerd door Daniel Espinosa (Life, Safe House).

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij 2×2 vrijkaarten en gave merchandise weggeven, namelijk een drawstring bag + wallet. Wil jij de vrijkaarten en merchandise bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In Morbius zien we Jared Leto als anti-held en wetenschapper Michael Morbius, maar hoe heet de band waarvan Leto de zanger is?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het merchandisepakket zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 april, 2022

  Trailer