Mortal Engines WINACTIE

Vanaf 17 april ligt MORTAL ENGINES in de schappen. Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme levensomstandigheden aangepast. Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avontuur van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of the Rings, The Hobbit en King Kong.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van dit heerlijke bombast van de makers van The Lord of the Rings. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op deze vraag:
Mortal Engines is het regiedebuut van Christian Rivers. Rivers wist wel al een Oscar te winnen, namelijk voor Best Achievement in Visual Effects. Voor welke film?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 april, 2019

Trailer