Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms WINACTIE

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms pakt op kort na de explosieve finale van Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge, die de aanzet gaf tot deze animatiefilms – die gebaseerd zijn op een van de populairste videogame-franchises uit de geschiedenis. In Battle of the Realms wordt ons team van helden belegerd door de vijandelijke troepen van Shao Kahn – en dwingt Raiden en zijn groep krijgers tot een deal om mee te doen aan een laatste Mortal Kombat die het lot van de rijken zal bepalen.

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms is vanaf 15 september beschikbaar op Blu-ray™

SYNOPSIS
Als Earthrealm geterroriseerd wordt door de Outworld barbaren van Shao Kahn is Lord Raiden vastbesloten om voorgoed een einde te maken aan het eeuwige bloedvergieten. Er zit maar één ding op: een beslissend Mortal Kombat-toernooi met als inzet de toekomst van Earthrealm. Winnen of alles voorgoed verliezen. Het universum kijkt toe hoe de winnaar de totale heerschappij verwerft.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee twee Blu-ray-exemplaren van deze toffe animatiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice, die onder andere bekend is uit de hitserie Dexter, die in Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms te horen is als Sonya Blade?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 september, 2021

Trailer