Mortal Kombat WINACTIE

Finish him! Fatality! Bij het horen van deze woorden in de uiterst succesvolle videogame Mortal Kombat weet je meestal hoe laat het is en wordt jouw personage op vakkundige wijze een kopje kleiner gemaakt. Na het succes van de gamesreeks veroveren de personages nu ook de filmwereld!

Mortal Kombat volgt MMA-vechter Cole Young wanneer hij achtervolgd wordt door Outworld’s beste strijder Sub-Zero. Tijdens zijn zoektocht naar zijn afkomst sluit Cole zich aan bij een groep uitverkorenen die proberen Earthrealm te verdedigen in een strijd tegen Outworld. Lukt het Cole om op tijd zijn arcana – de immense kracht die in zijn ziel verborgen zit – te vinden en de wereld te redden?

De regie is in handen van de Australische filmmaker Simon McQuoid – die hiermee zijn debuut als regisseur maakt – en de iconische personages worden vertolkt door onder andere Lewis Tan (“Deadpool 2”), Jessica McNamee (“The Meg”), Mehcad Brooks (“Supergirl”) en Tadanobu Asano (“Midway”).

Mortal Kombat is sinds 19 juli beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray™ en DVD.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- en twee 4K UHD exemplaren van deze brute actiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor een medium aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Mortal Kombat kent een lange historie, hoe heten de twee mannen die begin jaren 90 de Amerikaanse computerspel-franchise bedachten?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 juli, 2021

Trailer