mother! WINACTIE

Vanaf 24 januari ligt mother! in de schappen. De relatie van een stel wordt op de proef gesteld wanneer een ongenode gast bij hun huis verschijnt. In mother!, de meeslepende psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering van filmmaker Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream), spelen Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris en Michelle Pfeiffer de hoofdrollen.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij zowel een dvd áls een Blu-ray exemplaar van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
mother! is de eerste film van Aronofsky die geen soundtrack heeft gecomponeerd door Clint Mansell. Noem twee films van Aronofsky waarvoor hij wel de soundtrack verzorgde?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om dvd danwel Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 januari, 2018

Trailer