Motherless Brooklyn WINACTIE

MOTHERLESS BROOKLYN is beschikbaar op VOD en is sinds 27 mei ook te verkrijgen op DVD en Blu-ray.

Van de Oscar genomineerde regisseur, schrijver en producent Edward Norton (Birdman, American History X, Primal Fear) komt het meeslepende drama Motherless Brooklyn. Geïnspireerd door de gelijknamige roman van Jonathan Lethem, positioneert Norton de hedendaagse personages van Lethem in het New York van de jaren vijftig: een roerige tijd met grote veranderingen.

Synopsis
Lionel Essrog (Edward Norton), een eenzame privédetective die met het Tourette-syndroom leeft, waagt zich aan de moord op zijn mentor en enige vriend, Frank Minna (Bruce Willis). Gewapend met slechts een paar aanwijzingen en de motor van zijn obsessieve geest, ontrafelt Lionel nauwkeurig bewaakte geheimen die het lot van New York op het spel zetten. In een mysterie dat hem van met gin-doordrenkte jazzclubs in Harlem naar de harde sloppenwijken van Brooklyn en ten slotte naar de vergulde zalen van de machtsmakelaars in New York voert, worstelt Lionel met misdadigers, corruptie en de gevaarlijkste man in de stad om zijn vriend te eren en de vrouw te redden die misschien wel zijn eigen redding is.

Wist je dat…
… het haast 20 jaar heeft geduurd voordat deze film werd gemaakt? Sinds Norton het boek in 1999 heeft Motherless Brooklyn altijd op zijn project-lijst gestaan. De film zelf kwam pas uit in 2019.
… de titelsong van de film oorspronkelijk is geschreven door Thom Yorke, de zanger van band Radiohead?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Edward Norton is een veelgeprezen acteur. Een Oscar won hij tot op heden nooit, wel een Golden Globe. Voor welke film won hij in 1997 een Golden Globe in de categorie Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Motion Picture?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 juni, 2020

  Trailer