Mr. Holmes WINACTIE

Vanaf 24 november ligt Mr. Holmes in de winkelschappen. Hierin volgen we een 93-jarige Sherlock Holmes (Ian McKellen) met zijn huishoudster (Laura Linney) en haar zoontje als hij in 1947 in een afgelegen Sussex boerderijtje woont waar hij honingbijen houdt, in een dagboek schrijft en worstelt met zijn verminderde geheugen. Maar in de nadagen van zijn leven blijft de oude speurneus nog steeds gefascineerd door een onopgeloste zaak rondom een prachtige jonge vrouw en stelt zichzelf vragen over het leven, de liefde en de grenzen van de geest om iets wel of niet zeker te weten. Een unieke kijk op Sherlock Holmes en dat is ook nog eens prachtige verfilmd, dat dat wil natuurlijk zelf gaan bekijken! Met dank aan Remain in Light mogen wij namelijk driemaal de dvd van deze film weggeven!

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je in de bioscoop komt te zitten? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het boek van Mitch Cullin waarop de film gebaseerd is?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 december 2015, waarna we contact zullen opnemen met de winnaars. Vervolgens zullen wij onze uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  26 november, 2015

  Meer lezen over