Mr. Mercedes – seizoen 1 WINACTIE

Mr. Mercedes is gebaseerd op een boek van Stephen King. Een gek rijdt in op een groepje werkzoekende bezoekers van een jobbeurs. Een aantal mensen sterven en een heleboel mensen raken ernstig gewond. Politierechercheur Bill Hodges wordt op de zaak gezet. Hodges werkt tot aan zijn pensioen aan de zaak, maar krijgt de dader niet te pakken. Een aantal jaar na zijn pensioen heef Hodges het moeilijk, en denkt hij eraan om zelfmoord te plegen. Wanneer de Mercedes-killer contact met Hodges opneemt om hem het laatste duwtje in de rug te geven om zelfmoord te plegen gaat Hodges niet in op het zieke spelletje van de Mercedes-killer, maar besluit hij opnieuw op onderzoek uit te gaan om een nieuwe slachtpartij te voorkomen.

Zowel voor als achter de schermen werd er een topteam verzameld:
– Producers: STEPHEN KING (The Shining, The Stand, The Shawshank Redemption, The Green Mile, It), JACK BENDER (Lost, Alias, Game of Thrones) & DAVID E. KELLEY (Big Little Lies, L.A. Law, Boston Legal, The Practice)
– Cast: o.a. BRENDAN GLEESON (The Harry Potter franchise, In Bruges, Gangs of New York), MARY-LOUISE PARKER (Weeds, The West Wing), HARRY TREADAWAY (Penny Dreadful), JHARREL JEROME (Moonlight)

​​Verschijningsdatum:
∙ DVD & Blu-ray: 07/11/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van deze heerlijke detective. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Mr. Mercedes is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Wat is de bijnaam van deze schrijver van onder meer horror- en sciencefictionverhalen en thrillers?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 november, 2018

  Trailer