Mr. Robot – seizoen 3 WINACTIE

Vanaf 3 oktober ligt het derde seizoen van MR. ROBOT in de schappen. Na de cliffhanger van het vorige seizoen zorgt seizoen 3 van Mr. Robot vanaf de eerste aflevering weer dat je op het puntje van je stoel zit. De motivaties van de karakters worden geopenbaard, Tyrell helpt de Dark Army, Darlene wordt gevangen genomen door de FBI en de desintegratie van Elliot en Mr. Robot gaat verder.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een Blu-ray exemplaar weggeven van dit heerlijke derde seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoofdrolspeler van Mr. Robot is Rami Malek, maar als welke muzikale legende is hij vanaf 1 november op het witte doek te bewonderen?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 oktober, 2018

  Trailer