Mr. Robot – seizoen 4 WINACTIE

Betreed de fascinerende wereld van Mr. Robot en volg in de voetsporen van Elliot Alderson (Primetime Emmy-winnaar Rami Malek), een jonge computerprogrammeur die aan het hacken slaat voor de goede zaak.

Sinds 25 mei ligt er een fantastische DE COMPLETE SERIE boxset in de schappen van MR. ROBOT. Deze boxset bevat alle 45 afleveringen en een massa bonusmateriaal waaronder de making of, deleted scenes en nog veel meer!

Elliot lijdt aan een sociale angststoornis en mensen hacken is zowat zijn enige vorm van menselijk contact. Gedesillusioneerd door de moderne samenleving, ziet Elliot zijn wereld plots op zijn kop gezet door Mr. Robot (Golden Globe-winnaar Christian Slater), de mysterieuze leider van een ondergrondse hacktivistische groep die Elliot wil inschakelen om de “one percent” onderuit te halen en een wereldwijde revolutie te ontketenen.

Met dank aan Universal Pictures mogen wij een 12 Blu-ray discs tellende box met De Complete Serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de Amerikaanse film- en televisieproducent, regisseur en scenarioschrijver die verantwoordelijk is voor Mr. Robot?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om deze fantastische box bij hem of haar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 juni, 2020

  Trailer