Mr. Robot WINACTIE

Sinds deze maand ligt de serie Mr. Robot in de winkelschappen die wij in onze recensie bestempelen als één van de allerbeste nieuwe series die er is om te volgen! En zo’n topserie moeten we natuurlijk weggeven!

In Mr. Robot draait het om Elliot Anderson, een jonge techneut die als beveiligingsengineer werkzaam is bij cyber security bedrijf Allsafe in New York. Elliot worstelt voortdurend met sociale angststoornis en klinische depressie, waardoor zijn denkproces flink beïnvloedt lijkt te worden door paranoia en misleiding. Het gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij door willekeurig mensen te hacken, en af en toe op te treden als een cyber-burgerwacht. Elliot ontmoet een mysterieuze anarchist, die bekend staat onder het synoniem Mr. Robot, en voegt zich bij zijn team van hacktivisten, de zogeheten ‘fsociety’. Hun voornaamste missie is om één van de grootste bedrijven van de wereld, E Corp, te gronde te richten, door alle openstaande schulden te annuleren. Elliot staat voor een tweestrijd, enerzijds gedreven door persoonlijke overtuiging om het juiste te doen en anderzijds zijn loyaliteit aan Allsafe die in E Corp hun grootste klant heeft.

Benieuwd naar deze topserie en zou je hem graag willen winnen? In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment geven we het eerste seizoen weg op dvd! Het enige wat je daar voor hoeft te doen is hieronder je gegevens achter te laten en antwoord te geven op de volgende vraag:
Hoe heet de bekende haakgroep die veel cyber-aanvallen pleegt op websites van overheden, religieuze organisaties en bedrijven en vooral bekend is door een beroemd comic/film-masker?

Let op:
De actie loopt tot en met 06 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 mei, 2016