Ms. Marvel WINACTIE

Ms. Marvel van Marvel Studios ie een nieuwe, originele serie, die Kamala Khan introduceert, een Moslim-Amerikaanse tiener die opgroeit in Jersey City. Ze is een fervent gamer en schrijft dolgraag fanfictie. Kamala is een megafan van superhelden met een overgroot voorstellingsvermogen, vooral als het aankomt op Captain Marvel. Maar Kamala voelt zich niet alsof ze thuis hoort op school en soms zelfs thuis. Tot ze superkrachten krijgt, net als de helden waar ze zo fan van is. Het leven wordt beter met superkrachten, toch?

MS. MARVEL gaat op 8 juni van start op Disney+ en krijgt in totaal zes afleveringen.

Om de release van deze nieuwe serie te vieren, heeft The Walt Disney Company een gaaf pakket beschikbaar gesteld voor een winactie. In het pakket vind je 2 tote bags, een Lanyard en een set Button Badges. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de actrice die we in Ms. Marvel zien als Kamala Khan / Ms. Marvel?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 juni, 2022

Trailer