Mummies WINACTIE

“Walk Like an Egyptian” Wat als mummies niet alleen tot leven konden komen, maar zelfs een heuse wereld voor zich zouden bouwen onder de onze? Volg hoe Thut, Nefer, Aida en de schattige Croc zich een weg moeten banen door de wereld van de levenden op zoek naar gestolen artefact. Zullen ze hun schat vinden of verliezen ze zichzelf in het betoverende Londen?

MUMMIES is vanaf 14 juni thuis verkrijgbaar als digitale aankoop, voor verhuur en op DVD.

SYNOPSIS
De film volgt de avonturen van drie Egyptische mummies die wonen in een ondergrondse geheime stad in het oude Egypte. Het trio bestaat uit een prinses, een voormalige wagenmenner en zijn jongere broer, en wordt vergezeld door hun babykrokodil. Door een reeks ongelukkige gebeurtenissen belanden de mummies in het hedendaagse Londen en beginnen ze aan een doldwaze en hilarische reis op zoek naar een oude ring van de koninklijke familie die is gestolen door de ambitieuze archeoloog Lord Carnaby.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van deze vermakelijke animatiefilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Wat is de originele Spaanse titel van deze Spaans-Engelse productie?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 juli, 2023

Trailer