My Spy WINACTIE

Sinds 10 juni ligt MY SPY in de schappen. Hierin is JJ (Dave Bautista) een belangrijke CIA-agent. Wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. Al snel wordt hij ontmaskerd door de moedige, negenjarige Sophie. Zij belooft JJ niet te verraden, maar dan moet hij haar wel leren hoe je een spion wordt!

De komische actiefilm My Spy is geregisseerd door Peter Segal (Get Smart, Grudge Match) met in de hoofdrol Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, Escape Plan 2: Hades, Final Score).

In samenwerking met The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij drie dvd- én drie Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
In My Spy is Dave Bautista te zien als JJ, maar hoe heet zijn personage in James Bond-film Spectre uit 2015. ?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 juni, 2020

Trailer