Myths of the Congo WINACTIE

Sinds 20 oktober ligt MYTHS OF THE CONGO in de schappen, een tweeluik van de Duitse natuurfilmer Thomas Behrend over de natuur rondom de Congo-rivier in Afrika. Aan de bron in Zambia is de Congo nog een klein stroompje, maar richting het westen wordt hij steeds imposanter. De dieren die in de buurt leven, zijn ook speciaal; om te overleven hebben sommigen bizarre evoluties doorgemaakt. Er zwemmen vissen met longen en vleugels en zelfs vissen die aan wal gaan om te jagen. De serie gaat ook het regenwoud in om de imposante bosolifanten in beeld te brengen.

In samenwerking met Just Entertainment mogen wij drie Blu-ray exemplaren van deze prachtige natuurdocumentaire vergeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De Congo is de tweede langste rivier van Afrika, welke rivier is de langste?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 november 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-rays op hun deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  9 november, 2016