Napoleon WINACTIE

Napoleon is een spectaculaire, actierijke film over de turbulente opkomst en ondergang van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix. In dit magistrale epos toont de legendarische regisseur Ridley Scott ons Napoleons onstuitbare opmars naar de macht aan de hand van diens verslavende, wispelturige relatie met Josephine, zijn enige ware liefde, en laat hij ons, door enkele van de meest dynamische oorlogsscènes ooit gefilmd, kennismaken met Napoleons geraffineerde militaire en politieke strategieën.

NAPOLEON is vanaf 23 november in de bioscoop te zien in IMAX, Dolby Vision, 4D, ScreenX

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen drie setjes vrijkaarten weggeven, maar ook bij iedere set een wallet en een notebook! Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de ondertussen klassieker van Ridley Scott uit 2000 waarin Joaquin Phoenix te zien was als Commodus?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 november, 2023

Trailer