Narcos: Mexico WINACTIE

Sinds 19 november ligt NARCOS: MEXICO in de schappen. De eerste drie seizoenen van Narcos waren gewijd aan de opkomst en ondergang van de grote drugsbaronnen en -kartels van Colombia. Dit vierde seizoen verlegt de focus naar een land waar drugscriminaliteit minstens zoveel leed en chaos heeft veroorzaakt: Mexico. Het verhaal begint in de vroege jaren ’80. De Mexicaanse drugssmokkel is in die tijd nog nauwelijks georganiseerd. Daarin komt snel verandering als Félix Gallardo het beruchte Guadalajarakartel opricht. Onder zijn leiding groeit de organisatie uit tot een waar imperium dat jarenlang een schrikbewind voert. Als undercoveragent Kiki Camarena namens de Amerikaanse DEA wordt gestationeerd in Guadalajara, beseft hij al snel dat hij is begonnen aan een levensgevaarlijke en misschien wel hopeloze missie.

Wederom een seizoen waarin je steeds verder op het puntje van je stoel zal gaan zitten en we zijn dan blij dat wij van zowel de dvd als van de Blu-ray twee exemplaren mogen vergeven, dit met dank aan Just Entertainment. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Narcos: Mexico zien wel Michael Peña als Enrique ‘Kiki’ Camarena, maar in welke film uit 2012 was hij te zien naast Jake Gyllenhaal als Mike Zavala?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 november, 2019

  Trailer