Narcos – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 20 oktober ligt het eerste seizoen van NARCOS in de schappen. Cocaïnebaron Pablo Escobar was de grote man achter het Medellinkartel: de beruchte misdaadorganisatie die in de jaren ’70 en ’80 dood en verderf zaaide in Colombia. In Narcos zien we hoe de genadeloze Escobar (Wagner Moura) zich opwerkt naar de top van de criminele wereld. We maken ook kennis met de gedreven Amerikaanse DEA-agenten Steve Murphy (Boyd Holbrook) en Javier Peña (Pedro Pascal). Zij zetten letterlijk hun leven op het spel om het snel groeiende drugskartel te ontmantelen en de grote leider achter de tralies te krijgen. Een bijna onmogelijke opgave, want vrijwel iedereen in Colombia is doodsbang voor de machtige en schatrijke Escobar. En terecht…

In samenwerking met Just Entertainment mogen wij twee Blu-ray én twee dvd-sets van dit seizoen vergeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Acteur Wagner Moura werkte voor twee films eerder al samen met regisseur José Padilha, wat zijn de titels van dit tweeluik?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 oktober 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de box-sets van deze serie bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  20 oktober, 2016

  Trailer