Narcos – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 1 september ligt het tweede seizoen van de geruchtmakende serie NARCOS in de schappen. Deze begint waar seizoen 1 ophield: Pablo Escobar staat net buiten La Catedral op het punt gearresteerd te worden. In de anderhalf jaar die volgt, zien we sommige van Escobar’s meest gewelddadige handelingen. Niet alleen moet hij continue op de vlucht blijven voor de overheid, ook in Escobar’s eigen kartel duiken steeds meer ambitieuze rivalen op. En terwijl Escobar steeds meer in gevaar komt en niemand meer lijkt te kunnen vertrouwen, bereiken de spanningen in Colombia ook een hoogtepunt. Escobar kan alleen overleven als hij de kalmte kan bewaren. Maar dat is geen gemakkelijke opgave…

Een seizoen waarin je steeds verder op het puntje van je stoel zal gaan zitten en we zijn dan blij dat wij twee Blu-ray boxen hiervan mogen vergeven, dit met dank aan Just Entertainment. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Acteur Wagner Moura, hier te zien als Pablo Escobar, werkte voor twee films eerder al samen met regisseur José Padilha, wat zijn de titels van dit tweeluik?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-rays zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 september, 2017

Trailer