Narcos – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 4 september ligt het derde seizoen van NARCOS in de schappen. Nadat in seizoen 2 al kennis maakte met het Cali Cartel wordt het in seizoen 3 nog eens kort geïntroduceerd. Terwijl de wereld jaagde op Pablo Escobar groeide het Cali Cartel stilletjes aan. Op een bepaald moment streefde het Cali Cartel het imperium van Escobar zelfs voorbij en dus is er voor de DEA-agenten echt geen moment van rust. De mannen van het Cali Cartel zijn immers ook bepaald geen ideale schoonzonen en dus gaat de strijd tegen de cocaïnehandel onverminderd door. Die strijd zal dit seizoen op zeker niet ten einde komen, want vorig jaar bestelde Netflix niet één, maar twee nieuwe seizoenen van Narcos. In 2018 zal dus ook nog een vierde seizoen van de populaire serie verschijnen bij de streamingdienst.

Wederom een seizoen waarin je steeds verder op het puntje van je stoel zal gaan zitten en we zijn dan blij dat wij zowel een dvd als een Blu-ray box mogen vergeven, dit met dank aan Just Entertainment. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van zijn rol als Oberyn Martell in Game of Thrones en zijn rol in Kingsman: The Golden Circle, is dit seizoen opnieuw te zien als Javier Peña?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 september, 2018

Trailer