NCIS: Los Angeles – seizoen 10 WINACTIE

Spanning en sensatie zijn gegarandeerd met de speciale agenten “G” Callen (Chris O’Donnell), Sam Hanna (LL Cool J) en hun elite team in 24 gloednieuwe afleveringen van seizoen 10 van NCIS: LOS ANGELES, die sinds 15 juli in de schappen ligt.

Grote uitdagingen en nog grotere risico’s komen op het team van de helden in LA af wanneer Kensi Blye (Daniela Ruah) en Marty Deeks (Eric Christian Olsen) in het huwelijksbootje stappen. Het technologische talent Eric (Barrett Foa) en Nell (Renée Felice Smith) staan stil bij een belangrijke keuze over hun carrières. Tegelijkertijd komt Hetty’s (Linda Hunt) mysterieuze verdwijning plots tot een einde. Ook moet het team alles op alles zetten om een Saudische prins te beschermen die het doelwit is geworden van een kwaadaardig kartel, en werken ze samen met de FBI om een actieve terroristische groep te traceren en op te pakken.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren met die volledige seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice die gestalte geeft aan Hetty, het personage die dit seizoen weer terugkeert na haar verdwijning?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 juli, 2020

  Trailer