NCIS: Los Angeles – seizoen 11 WINACTIE

Of er nu spionnen, terroristen of wapenhandelaren op hun pad komen, voor Special Agents “G” Callen (Chris O’Donnell) en Sam Hanna (LL Cool J) is het een gewone werkdag. Maar ze krijgen ook geen moment rust wanneer enkele van de grootste zaken uit hun carrière voorbijkomen. Of er nu lokaal een marineofficier wordt vermoord of er een internationale raketlancering dreigt; ze doen er alles aan om het op te lossen. En dat ondanks diverse perikelen aan de NCIS-thuisfronten: Zo twijfelen Special Agent Kensi (Daniela Ruah) en LAPD agent Marty (Eric Christian Olsen) of ze klaar zijn om een gezin te stichten. En als Eric (Barret Foa) op undercover missie wordt gestuurd is het lastig voor Nell (Renée Felice Smith) om hun relatie te onderhouden. En dan verschijnt ook nog de wraaklustige Black Ops Agent Hetty (Linda Hunt) weer ten tonele. Kortom; bereid je voor op een nieuw seizoen vol actie, drama en de nodige spanning gedurende 22 afleveringen.

11-06-2021 te koop op DVD

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd-exemplaren van het elfde seizoen van de topserie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Hoe heet de acteur die in de serie Marty Deeks speelt en die ook verantwoordelijk was voor het script van Mother, aflevering 10 van dit seizoen?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 juni, 2021

Trailer