NCIS: Los Angeles – seizoen 8 WINACTIE

Vanaf 18 april ligt alweer het achtste seizoen van NCIS: LOS ANGELES in de schappen. Verrassende arrestaties, een spion op de afdeling en een missie die fout gaat in Syrië zorgen ervoor dat alles verandert voor iedereen… voor altijd. In de 23 afleveringen bewijst het elite team van L.A. keer op keer dat zij de dodelijkste bedreigingen in zowel binnen- als buitenland in de kiem kunnen smoren. Met prachtige beelden en geluid, explosieve extra’s is dit de manier om NCIS: Los Angeles nog een keer te ervaren!

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar van deze spannende serie weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de actrice die tijdens de opnames van dit seizoen zwanger was, iets waar creatief mee om werd gegaan door haar personage zwaargewond te laten raken bij een missie?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 april, 2018

Trailer