NCIS: Los Angeles – seizoen 9 WINACTIE

Vanaf 17 april ligt het negende seizoen van NCIS: LOS ANGELES in de schappen. Na geleden te hebben onder hartverscheurende verliezen, zijn agenten “G” Callen (Chris O’Donnell), Sam Hanna (LL Cool J) en hun crew klaar om te gaan waar Amerika ze nodig heeft. Ze zijn voorbereid op elke dreiging en risico, zo lang hun moedige crew intact blijft. Deze eenheid is net zo betrokken bij hun land, als bij elkaar. Dit wordt des te meer duidelijk wanneer hun geliefde Operations Manager Hetty Lange (Oscar ® Winnares Linda Hunt*) wordt vermist, en de nieuwe assistent-directeur Shay Mosley en Special Agent Harley Hidoko nieuwe uitdagingen en veranderen met zich mee brengen. De ‘City of Angels’ omarmt haar favoriete helden in dit 6-disc, negende seizoen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar van deze spannende serie weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur uit NCIS: Los Angeles was in 1995 naast Val Kilmer te zien in Batman Forever, waar hij de rol van Robin op zich nam?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 april, 2019

Trailer