NCIS: New Orleans – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 8 augustus ligt het derde seizoen van NCIS: NEW ORLEANS in de schappen. De bruisende feeststad en bakermat van de jazz gaat gebukt onder een zware misdaadgolf. Toch belet dit Dwayne Cassius “King” Pride, zijn rechterhand Christopher LaSalle en Sonja Percy niet om met hart en ziel hun stad te beschermen. Zij krijgen hierbij een helpende hand van forensisch expert Sebastian Lund, die op het kantoor het bewijsmateriaal ontrafelt, de briljante hacker Patton Plame en de ervaren schouwarts Dr. Loretta Wade. Een meedogenloze sluipschutter, een wraakzuchtig kartel en een boorplatform dat de lucht dreigt in te gaan; Het team wordt andermaal geen seconde rust gegund. Tot overmaat van ramp vormen ze, na verraderlijke aantijgingen, zelf het doelwit van een intern onderzoek, geleid door de bikkelharde FBI-agente Tammy Gregorio.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen we een dvd exemplaar van dit spannende derde seizoen weggeven. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet aflevering veertien van dit seizoen, welke een cross-over is met moederserie NCIS?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 augustus, 2018

  Trailer