NCIS – seizoen 17 WINACTIE

Wie is “Sahar” en wanneer en waar zal deze levensgevaarlijke terrorist opnieuw toeslaan? Deze vraag loopt als een rode draad door dit spannende seizoen van NCIS. Special Agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) en Senior Special Agent Timothy McGee (Sean Murray) voeren een strijd tegen de tijd om Sahar te identificeren, te lokaliseren en te neutraliseren. Hier hangen talloze levens van af – ook die van henzelf. De meest heftige zaken uit hun carrière komen voorbij: van vermoorde mariniers tot aan neergestorte straaljagers. Ook sluimeren er geheimen onder de oppervlakte die voor verdeling zorgen binnen het team.

Met onder meer Wilmer Valderrama, Emily Wickersham, Maria Bello, Brian Dietzen, Diona Reasonover, Rocky Carroll en David McCallum.

Vanaf 21 mei ligt het zeventiende seizoen van NCIS in de schappen op dvd!

In samenwerking met Dutch Filmworks en Paramount Pictures mogen wij twee dvd-exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke actrice is dit seizoen weer te zien als Ziva David, de voormalig Mossad- en NCIS agente?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 mei, 2021

  Trailer