NCIS – seizoen 18 WINACTIE

Een grote schok aan het begin van seizoen 18 voorspelt een jaar als geen ander voor het team. Het begint met een knal en wordt alleen maar explosiever. Ook krijgen we antwoord op de vraag waar Gibbs is gebleven terwijl wij hem volgen op zijn geheime missie. Ondertussen wordt de rest van het team geconfronteerd met nieuwe gevaren en risico’s en proberen ze een wereldwijde bedreiging te voorkomen. Naast de vierhonderdste aflevering bevat deze box ook exclusieve features en afleveringen met comments van zowel crew als cast.

Sinds 13 mei ligt het achttiende seizoen van NCIS in de schappen op dvd!

In samenwerking met Dutch Filmworks en Paramount Pictures mogen wij een dvd exemplaar van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke actrice is ook dit seizoen weer te zien als Dr. Jacqueline “Jack” Sloane?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 mei, 2022

Trailer