NCIS – seizoen 19 WINACTIE

Seizoen 19: het memorabele seizoen dat NCIS voor altijd veranderde. In dit seizoen sluit voormalig FBI agent Alden Parker (Gary Cole) zich aan bij het team nadat de legendarische Special Agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) onverwachts met pensioen gaat. Parker wordt meteen uitgedaagd door talloze zaken van leven of dood. Door een aanslag van bio terreur worden Jimmy (Brian Dietzen) en Kasie (Diona Reasonover) blootgesteld aan een dodelijk gif. Een moordenaar heeft het gemunt op McGee’s (Sean Murray) schoonmoeder. Vance’s (Rocky Carrol) dochter is gekidnapt door een kartel. Torres (Wilmer Valderrama) confronteert gevaar en een liefde uit zijn verleden als undercoveragent. Nieuwe agent Jessica Knight (Katrina Law) riskeert haar leven voor het onderzoeken van een podcast misdaad. En ten slotte, favoriet Dr. Ducky Mallard (David McCallum) maakt een verrassende rentree.

Het negentiende seizoen van NCIS ligt sinds 24 februari in de schappen.

In samenwerking met Dutch Filmworks en Paramount Pictures mogen wij een dvd exemplaar van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke acteur is ook dit seizoen weer te zien als NCIS Special Agent Nick Torres?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 maart, 2023

Trailer

Meer lezen over