Nieuwe Buren – seizoen 1 t/m 4 WINACTIE

Vanaf 24 september ligt het vierde seizoen van NIEUWE BUREN in de schappen en wij mogen fantastische prijzen weggeven, waaronder een box met seizoen 1 t/m 3 gesigneerd door castleden Anneke Blok, Beppie Melissen, Kay Greidanus, Sarah Chronis, Anna Drijver, Benja Bruijning en producente Rachel van Bommel.

De serie is sinds het eerste seizoen al een begrip in Nederland is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Saskia Noort uit 2006. De verhaallijn van seizoen één is vrijwel gelijk aan het boek. Vanaf seizoen twee kent de serie eigen geschreven verhaallijnen die als een vervolg op het boek gezien kunnen worden.

Het uitgangspunt van het eerste seizoen, dit om spoilers te vermijden: Eva en haar man Peter verhuizen naar de Zonnewijk in Almere, waar ze hun toekomstige kindje willen laten opgroeien. Hun dochter Lieve wordt echter te vroeg geboren, en overlijdt aan complicaties. Peter en Eva vinden steun bij hun nieuwe buren: Steef en Rebecca. Zij lijken samen met hun zoontje Sem het perfecte gezin. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de echtparen, waarin ze niet alleen lief en leed, maar uiteindelijk ook het bed met elkaar delen. Zo raakt Eva zwanger van Steef, maar omdat hij een erfelijke ziekte heeft, wil Steef dat Eva het kind laat weghalen. Na een buurtfeest ziet Eva het niet meer zitten. Ze keert terug naar het vakantiepark waar ze zwanger is geraakt, terwijl Peter met Steefs wapen op zoek gaat naar Eva. Wanneer Peter Rebecca doodschiet, slaat Steef Peter neer en begint hem in elkaar te slaan. Om hem te laten stoppen schiet Eva Steef neer. Tot slot wordt Eva door haar gereformeerde vader neergeschoten, nadat hij gehoord heeft dat Eva hetzelfde met Steef deed.

In de hierop volgende seizoenen komen elk seizoen door verschillende omstandigheden nieuwe buren in de wijk wonen.

Met dank aan Just Entertainment mogen wij drie geweldige combi-sets weggeven van seizoen 1 t/m 4! Kans maken op deze dvd is zoals altijd weer heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het personage dat actrice Anneke Blok alle vier de seizoenen tot op heden gestalte heeft gegeven?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 september, 2019

Trailer