Night School WINACTIE

Vanaf 11 oktober keer Keven Hart terug naar de schoolbanken.

Night School is een nieuwe komedie met o.a. Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle) en Tiffany Haddish (Girls Trip). In Night School krijgt een groep volwassenen hun laatste kans om een middelbare schooldiploma te behalen door lessen te volgen aan een avondschool. Geregisseerd door Malcolm D. Lee (Girls Trip) en geproduceerd door Will Packer (Ride Along, Think Like a Man).

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven. Daarnaast voegen wij aan een setje een hele vette rugtas toe! Wil jij zo’n setje bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Kevin Hart speelt niet alleen de hoofdrol in Night School. Zo is hij ook producent. Maar in welke andere functie is hij voor het eerst te vinden op de credits?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 oktober, 2018

Trailer