Ninja Turtles: Out of the Shadows WINACTIE

NINJA TURTLES: OUT OF THE SHADOWS draait vanaf 16 juni in de bioscoop, in 3D.

Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael nemen het hierin op tegen nog grotere schurken in NINJA TURTLES: OUT OF THE SHADOWS. Ze worden geholpen door April O’Neil, Vern Fenwick (Will Arnett) en de onverschrokken nieuwkomer Casey Jones (Stephen Amell). Slechterik Shredder ontsnapt uit hechtenis en sluit zich aan bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en zijn twee onnozele handlangers, Bebop (Gary Anthony Williams ) en Rocksteady (WWE ster Stephen “Sheamus” Farrelly). De Turtles proberen het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang.

Ter ere van de release van deze tweede Ninja Turtles film, mogen wij twee pakketjes weggeven met daarin een rugzak en twee rode maskertjes. Superleuk voor de liefhebber, dus je wil vast weten hoe jij zo’n pakket kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice speelt in deze film de rol van April O’Neil?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de pakketten bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  15 juni, 2016