No Hard Feelings WINACTIE

Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol in No Hard Feelings, een scherpe, hilarische komedie waarvoor ze eveneens de productie doet. De regie is in handen van Gene Stupnitsky, die ook Good Boys heeft gemaakt en meegeschreven heeft aan het scenario van Bad Teacher. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Lawrence) een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

NO HARD FEELINGS is vanaf 22 juni in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven. Wil jij zo’n setje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
No Hard Feelings is de nieuwe film van regisseur Gene Stupnitsky. Met welke hilarische komedieserie (een remake van een stiekem nog betere Britse klassieker) maakte hij zijn debuut als regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de setjes zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 juni, 2023

Trailer